Graverade företagsskyltar vid varje entré

För många företag så finns det en fördel att skaffa graverade skyltar. Det ser ofta väldigt professionellt ut och ger en förtroendeingivande bild av företaget. Det finns egentligen ingen typ av företag som inte skulle tjäna på att ha graverade företagsskyltar. Det var hur som helst så vi resonerade på Skulefritid när vi beslutade att göra allting mycket tydligare för besökarna. Vi tänkte aldrig gå så långt att vi skulle göra en kopia av Hollywoodskylten, även om det säkert lockat en del turister.

vi bestämde att vi skulle förtydliga på kontoret och vid våra entréer. Ofta har företaget inte bara en ingång. Så då kan man hänga en vid portdörren och även en utanför kontoret så att kunderna både vet vilken byggnad de ska till men även vilken dörr. Det gör även att båda ingångarna ser snygga ut.

Det hjälper alltid ett företags image att ha snygga skyltar även om det sällan kommer kunder på besök. Det ser helt enkelt alltid trevligare och mer professionellt ut att ha graverade skyltar.

Beställa graverade skyltar

Som med allt annat i dagens moderna värld så är internet din vän.  Det finns självklart en del företag som graverar företagsskyltar som går att få tag på, på andra sätt. Men internet är nog den kommunikationskanalen som alla företag idag använder sig av idag. När vi skulle hitta skyltar till Skulefritid var det just på nätet vi letade när vi kom i kontakt med Skövde Gravyr. Dom gjorde ett bra intryck av oss redan från första kontakten. Beställningen av våra graverade skyltar gjorde vi genom e-post även om det kan skötas via telefon också. Men ofta finns fördelen att använda sig av e-post då företaget kan skicka förslag på hur skylten ska se ut.

Om man inte hittar ett företag för graverade företagsskyltar på internet så kan man använda sig av gula sidorna. Om man nu hittar en sådan liggandes. Då det idag är vanligare att dessa går direkt i papperskorgen än användas.

Fördelarna med att använda graverade företagsskyltar

Fördelarna för ett företag att använda sig av graverade företagsskyltar är många. Det är helt enkelt en sådan sak som gör att företaget ger en förtroendeingivande bild. Det är i många branscher helt avgörande för att få kunder. Även om kunderna idag främst använder sig av internet så är det många potentiella kunder som kommer passa kontoret. Se skylten och därefter kontakta företaget.

Så att använda sig av en graverad företagsskylt är något som bara ger företaget fördelar. Men det är inte alltid det billigaste att göra men fördelarna väger klart upp kostnaderna.

Hur lång tid tar det att göra graverade företagsskyltar

Beroende på leverantörens arbetsbörda så kan det gå väldigt snabbt eller ta väldigt lång tid. Det är därför man före beställningen alltid ska fråga när de förväntas vara klara. Annars finns det en risk att man får vänta på skyltarna längre än vad man velat. Det kan även vara bra att redan i första e-posten fråga hur lång tid leveranstiden är generellt. Sen beror det självklart på hur skylten ska se ut och om den följer en standardmall. Om det är en special beställning får man alltid förvänta sig lite längre leveranstider.

Men om man inte vill vänta för länge på sina graverade skyltar kan man göra en del saker för att de ska gå snabbare. Det första är att som vi redan nämnt att fråga om leveranstid före beställningen. Det andra är att använda sig av en skylt som leverantören har på lager och bara behöver graveras.

Vi ser fram emot våra nya skyltar. Stort tack!